i'm here to cut you off.


klockan är tio. idag vaknade sara och jag vid tolv. det var första gången vi vaknade senare än nio, sen vi kom hit. dels har vi alltid haft något att göra. men sen är det rätt svårt att sova med ett stort takfönster över huvudet, som släpper in solens strålar klockan åtta på morgonen. men, imorse klarade vi det.

min lediga dag till ära, började med att en meddelålders, slightly overweighty, man kom med meddelandet: "i'm here to cut off your electricity and gas." det är precis vad man vill ha serverat till frukosten. det visade sig att vi betalar till ett bolag som inte ens leverar el eller gas till våran lägenhet, typiskt. hur som helst cuttade han inte av elen eller gasen. nu är det upp till tjejen vi hyr av att fixa sina pengar tillbaka. tacka gudarna att sara och jag ännu inte betalat några räkningar. pjuh.

efter detta tog vi tag i vårat fantastiskt stökiga rum. jag vet inte om det faktum att vi levt tre här den senaste veckan, bidragit till den kraftiga stökigheten, men något var det. timmar senare hade vi dock fått varenda yta att skina. ja, vi gjorde oss till och med besväret att ta ner gardinstången för att kunna öppna den franska balkongen och vädra sängkläderna (för er som missat hade gardinstångs-fästena rasat ner när vi flyttade in. men, att leva utan gardiner för de stora glasdörrarna var inte ett alternativ för oss, så nu sitter gardinstången fastknuten med paketsnöre i balkongdörren. vi kan alltså springa runt nakna utan att några grannar ser oss, men vi kan inte öppna dörrarna. ett pest eller kolera dilemma.) 

sara började jobba vid sex, så sen dess har jag varit ensam. jag har lagat en omelett med creamcheese, tomater och svarta oliver, druckit ribena's blackcurrant saft, funderat på att hoppa in i duschen tjugotalet gånger, pratat med mamma och pappa på skype och suttit här, vid datorn. en riktigt värd kväll! nu kommer sara, hur som helst, hem snart. jag ska nog duscha innan dess, och kanske kolla lite på utsikten.

/ t.

ps. när vi var i camden köpt jag fönsterglas-glasögon. igår blev jag fotad av en tjej från hongkong, när jag var inne på topshop, för hon tyckte att jag hade en cool stil. det måsta varit fönsterglasen. ds.


two nights in the fog.



de senaste dagarna har bestått till stor del av alkohol, alkohol i all dess form. 

bilderna till vänster är från i torsdags. då var den ursprungliga planen att åka in till stan för en "helkväll". dock sprang tiden iväg och det slutade istället med att jag och sara drack öl på "kvarterskrogen". det var vi och tio medelålders alkoholister. när detta trevliga ställe stängde vid tolv rullade vi hem och delade på den flaska mousserande rosévin som vi fick i inflyttningspresent. med fyllan kom hungern och efter en lite stund hade både vaniljglass, nudlar och rostade mackor landat i magsäcken. när vinet var slut och maten likaså deckade vi båda gott i sängen, med smink och oborstade tänder. värd kväll!

bilderna till höger är från igår, fredags. då träffade vi ina, melanie och mikaela i camden town, på "hawley arms". där drack vi öl och pratade strunt. kvällen avrundades med thaimat, tesco mackor, kissning i gränder och en lång bussresa hem. och låt oss för alla del inte glömma mannen som sprang efter daniel och frågade om han ville köpa gräs (haha, tok-roligt!) 

just nu halvligger jag på våran heltäckningsmatta, invirad i mitt täcke. daniel sitter bredvid mig med sin dator, som står på en "plattform" av dvd-filmer (som daniel så fint uttryckte det). sara jobbar till elva. tanken var att vi, eller iallafall jag, skulle följa med ina och co. till "after school party" idag. men jag är död. de få timmarna jag fick sova inatt och arbetspasset på puben har satt sina spår. jag hade verkligen velat följa med, men min kropp säger nej så jag lyssnar på den. det kommer fler tillfällen!

nu ska vi slänga ihop något att äta och kolla på "brokeback mountain". fäzt!

/ t. 

ensam är stark (med tryggheten i bakfickan.)

jag är ensam. ensam på mitt och saras rum. ensam i min och saras takvåning. ensam under mina och saras takfönster. ensam framför den franska balkongen. ensam i den stora sängen. ensam. men, jag trivs fantastiskt. jag trivs verkligen i vårat rum, i våran lägenhet, i våran nya stad, med mitt nya jobb, med min nya busslinje, med mitt nya liv. jag trivs och jag känner mig trygg.

påtal om trygghet så finns det en trygghet där hemma som jag saknar. saknar så jag går sönder lite varje sekund. ja, jag skulle förneka sanningen om jag hade påstått att var dag passerar smärtfritt. för, det finns så mycket där hemma som hade behövts här, här och nu. jag hade behövt älta med amanda, jag hade behövt skratta med lisa, jag hade behövt sova skavfötters med gabriella, jag hade behövt en kram av min mamma, behövt höra ett av pappas tråkiga skämt, prata med min storasyster, busa med min lillasyster, hälsa på mina mor- och farföräldrar, säga "hej! hur är det?" till alla dem där bekanta osv. ja, listan hade kunnat bli lång. väldigt lång. fast, jag vet att allt det där kommer finnas när jag kommer hem. hålet kommer åter bli fyllt. och med den vetskapen kan jag vända alla ledsamma tankar, vända dem och se det fina i det: jag har en trygghet. det gör mig trygg. 

jag bor i london och jag har en fantastisk lägenhet.
jag bor i london och jag jobbar på en mysig pub.
jag bor i london och jag älskar min kombo.
jag bor i london och jag är inte ensam.   

/ t.

Celebration.

Tre veckor i London har passerat, tre veckor och en dag för att vara exakt. Jag har börjat jobba på "The Blue Post", en pub vid Green Park (nära Piccadilly Circus). Idag var det min femte arbetsdag, och det flyter på riktigt bra. Jobbar deltid, denna veckan bara 21 timmar, men förhoppningsvis kan jag klämma in några fler timmar. Får riktigt dåligt betalt, typ 5,7 pund i timmen - slavlön. Men jag är nöjd, för jag har ett jobb och jag kommer få en lön. I dessa tider hade jag lika väl kunnat stå utan. Ännu jobbar jag dock inte i baren, vilket är tråkigt men skönt då alla matbeställningar även görs därifrån. Att förstå sig på den kassaapparaten kommer ta sin tid. Men jag har fått testa att servera öl, det var roligt. Imorgon jobbar jag med, mellan 11 och 3, sen är jag ledig på fredag, wi! Så, imorgon ska vi nog allt komma ut och dansa lite, förhoppningsvis.

Daniel är här nu med, Saras man. Trevligt med sällskap! Och med sig hade han Saras dator, som jag sitter vid nu. Det är verkligen en befrielse att ha tillgång till internet när man vill. Nu kan vi prata över skype med alla dem vi saknar där hemma. Ja, igår pratade jag med min älskade Lisa. Det var över två veckor sedan jag hörde hennes röst senast. Att få prata av sig, med någon annan än Sara som jag spenderat varje minut de senaste veckorna, var verkligen behövligt. Och att höra min bästis röst, likaså. Ja, jag uppmanar alla, som inte redan har, att skaffa ett skype konto och för dem som redan har att lägga till mig (sök bara på therese ryding). 

Strax ska jag och Daniel åka och hälsa på Sara på hennes jobb (efter vi käkat upp glassen jag just hämtade!). Sara och Daniel kom förresten till mitt jobb när jag slutade, så åt vi fish and chips där och drack varsin öl, mys! 

det var allt. 
/ t. 

Three weeks in London.

Godmorgon gott folk!
Nu sitter jag i min ensamhet, Therese har precis gatt till jobbet. Sjalv skall jag snart kila ivag pa en intervju klockan 2 pa en pub kallad "The Atlas" och sen skall jag jobba 6-10 pa en italiensk restaurang. Allt flyter pa, men det kanns motstridigt att borja jobba igen, det ar sa fruktansvart skont att bara schteka. Men plikten kallar! Imorgon ar bade jag och Therese lediga och da skall jag till Liverpool street och hamta upp Daniel som kommer klockan 12 pa dagen, wiie. Jag hoppas att det ar fint vader sa att vi alla kan hitta pa nagot riktigt mysigt. Kanske picknick i nagon park?! Sa, imorgon har Therese degraderat ner sig till koks-soffan, tycker lite synd om henne men hon var sa snall och erbjod sig. Och hon ar alltid valkommen att ligga mellan mig och Daniel anytime at all! Sen har jag lovat henne att jag skall ta soffan om nagot spannande hander Tirrebirre, det ar det vanner ar till for! <3

Igar efter bade jag och Therese slutat jobba, klockan 16.00, drog vi till Old street och traffade Ina, Melanie och Mikaela for nagra ol pa ett jattemysigt stalle. Det ar tydligen dar alla coola kids hanger, inte i Streatham! Vi bestamde iaf. att vi skall ga ut till Notting hill art club pa onsdag, kommer bli skoj da jag och Therese inte skakat rumpan sen vi kom hit. Vi ar tva primitiva karringar. Ata, jobba, sova, skita och om igen. Men det ska vi andra pa nu!

Snart far vi vara bank-kort med en hast pa!



Det var nog allt for idag,

/ s.


Good evening.

Ni ar verkligen jatte-daliga pa att kommentera pa varan kara blogg, shame on you my friends! Tankte bara fatta mig kort ikvall da Therese vantar pa mig pa overvaningen (vi skall ligga och gosa i sangen och kolla film). Imorgon har jag och Therese tva intervjuer var, det kommer alltsa bli en riktigt busy day. Jag skall till Primark (cloth-store) och en italiens restaurang kallad "Ferraris" som verkar jatte-mysig. Therese skall till en pub och ett cafe. Jag haller tummarna mot stjarnorna att det kommer ga bra for oss bada. Som ni kanske minns var jag pa en intervju igar pa en restaurang/bar i ett 4stjarnigt hotell. Intervjun gick bra, men dock skulle jag vara tvungen att jobba 48 timmar i veckan, 6 dagar + att jag ar tvungen att stiga upp 4.30 vissa dagar. That is not my style at all! Och det var vart att tacka nej, da det verkar som att folk borjar hora av sig nu.

Forovrigt, sa oppnade jag och tirrebirre ett konto at Lloyds idag, och vi kommer att fa kortet nasta vecka I think. Allt flyter pa sa fint sa fint. Idag var Linnea och halsade pa over en fika. Det var mysigt! Nu har vi precis atit mat som Vanessa har lagat i vanlig ordning. Vi blev bjudna pa pasta, kottfarssas, tomater och massa massa ost. Yammie! Till efterratt blev det choklad-pudding med caramell sas as well. Snacka om att vi kommer vara runda bollar nar vi kommer hem. Mammsi som trodde att det skulle bli the other way around.

Sa, mina vanner, ni far halla tummarna for oss imorgon.
Au revoir,

/ s.

foxes, squarells and mices.





idag har jag varit ensam for forsta gangen pa tva veckor. sara hade namligen en arbetsintervju idag pa ett hotell, eller pa hotellets restaurang. jag haller tummarna for att det gick bra! sa, vad har jag gjort pa min "egen tid". dagen borjade med att jag duschade, sen gick jag ner och lagade frulle; havregrynsgrot, stekt agg, kaffe osv. dock inser jag nar jag val ar klar med allt att vi inte har nagot brod OCH att mjolken luktar for javligt. what to do? jag drog pa mig en kofta och sprang ut med pyjamasbyxorna, till den lilla "allt-i-allo-butiken" tva minuter bort. 3.60 pund fattigare (ja, sanna affarer tar sjuka overpriser och avgifter om man betalar med kort under 5 pund) atervande jag hem till min grot, micrade den lite och avnjot sedan en riktigt god frukost. efter detta har jag suttit har, svarat pa lite mail, kollat ut genom fonstret, druckit tre koppar kaffe, insett att det ar kul med webcam, pillat i paint och lyssnat pa hakan (jag far passa pa nar sara inte ar hemma da hon borjat klaga pa att jag alltid spelar hans latar.) nu borde hon dock snart vara hemma. jag vet inte vad vi ska hitta pa da, kanske ga en promenad runt i varat bostadsomrade, kanske upptacka nagra fantasiska platser? (man kan ju alltid hoppas).

nu glomde jag nastan beratta vad som hande igar.. vi fick besok, och inte av vem som helst, utan av en fucking liten mus. jag har inte varit sa radd pa lange. helt plotsligt borjar sara skrika nar vi sitter och ater middag: EN MUS! EN MUS! jag hanger pa hennes skrikande medan vanessa ser oforstaende ut. vi lyckas fa fram: A MICE! efter ett tag och hon joinade snabbt varat skrikande. musen var snabb som tusan och kutade upp for trappan, mot mitt och saras rum. jag fick panik, tog tag i forsta basta skal och satte av efter den. da den inte hade kommit upp till varat rum annu, utan satt gomd under vara skor, sprang jag in dar och stangde in mig. vanessa och sara fick skota mus-fangandet pa egen hand, och de lyckades fanga den lille rackarn och bara ut honom. radda for att huset nu skulle vara invaderat av moss, kontrollerade vi varje vra och insag ratt snabbt att han naturligtvis hade hoppat in genom vanessas oppna badrumsfonster (det ar ett tak precis utanfor det, alltsa en latt vag for en liten mus att ta sig.) dock tycker jag mig hora lite skrapande fran vaggarna da och da. forhoppningsvis inbillar jag mig. forhoppningsvis.

pa tal om djur, vi har aven blivit jagade av en ekorre i hyde park och mott en rav pavag hem en natt. london ar en stor djurpark.
 
imorgon ska jag och sara till lloyds bank och oppna engelska konton. pa fredag ska jag provjobba pa en restaurang/pub nara piccadilly, mellan 11 och 3. pa sondag ska vi pa en retro marknad i east med olivia. nasta vecka kommer daniel. och vi borde, i dagarna, fa varat ni-nummer. det ar mycket som hander har i london.

/ t.

Need some celebration.

Klockan ar snart halv 10, solen skiner som vanligt, men jag sitter och ater frukost i min ensamhet for forsta gangen. Det ar namligen sa att om en halvtimme skall jag ivag, in mot stan, for att ga pa en intervju. Det ar ett 4stjarnigt hotell som behover staff till sin restaurang/bar, onska mig lycka till! Jag hoppas dock att det inte ar massa andra people dar samtidigt, hort att vissa rakat ut for detta.. Och om man klarar forsta steget sa gar man vidare till nasta level osv. Gosh, snacka om att jag kommer stamma mig igenom hela intervjun da. Nagot att minnas for livet, ("logtesch" osv)

Imorgon skall jag och tirrebirre till banken for att oppna ett konto, min tid ar klockan 10.30 och hennes 11.15. Jag tror inte det kommer vara nagra problem whatsoever, da Lloyds bank har ryktet om att vara snalla. Pa fredag skall Tessi faktiskt pa en prov-dag pa en pub. Dock vet vi inte var nagonstans det ligger, men det ar iaf. nagot av de stallen hon har lamnat ut sitt CV pa (1 av 300, for att overdriva) Jag hoppas verkligen att det gar bra for oss bada. Sen har vi val inte sa mycket annat inplanerat forutom att ga pa marknad pa sondag med Olivia. Det skall tydligen vara retro, tihi. Sen om det eventuellt blir matlagning hos oss denna gang och en utgang pa KOKOs.

An sa lange har jag inte shoppat nagot, kan ni tanka er?! Jag bor i London, jag ar shopp-oholic och har inte kopt nagot annat an mat, busskort, tofflor och pyjamas-byxor pa Primark. Skandal!

/ s.

Of course my horse.

Igar satte den klarblaa himlen och den skinande solen spritt i benen. Vi drog pa oss tygskor och en kofta, gomde oss bakom brillorna och strollade sedan Londons gator fram. Efter att vi varit lite "duktiga" och lamnat ut nagra cv:n + atit nudelwok i Hyde Park, akte vi till Stamford Brook, dar Olivia bor. Forst blev det lite kaffe drickande pa ett fantastiskt mysigt cafe. Efter det bestamde vi att vi skulle laga mat - tacos, sa vi gick till affaren och kopte diverse nodvandigheter. Vid sex kom Olivas pojkvan, Mark, hem. Han tyckte att vi skulle borja kvallen med en ol pa puben nedanfor dem, sa det gjorde vi. Sedan lagade vi mat, at mat, blev matta, drack rodvin och kollade pa "Hostel". Riktigt trevlig kvall!

Nu ska vi ater igen ut pa stan, i det harliga var-vadret.

 / t.


Bagels, snodda gardiner och 99 p.

Idag var det dags att skaffa det omtalade NI-kortet (national insurance). Sa klockan 8 var det uppstigning och frulledags (havregrynsgrot med lingonsylt, bagels med creamcheese och kaffe). Darefter bar det av med bussen till Tooting, och job centret dar intervjun skulle ta plats. Vi fjaskade till oss en gemensam intervju och fick en pratglad, flortig, 30arig man. Han kommenterade mest Saras leende pa passet, vara vackra ogon och att det faktum att Therese fortfarande ar singel ar obegripligt. Han gav aven komplimanger for varan utmarkta engelska (3 poang till oss!). Sa, intervjun gick bra och om en vecka dimper ni-numret ner i varan brevlada (eller snarare brevinkast). 

Klockan hade nu blivit 11 och vi begav oss till Clapham Junction for att fortsatta sokandet efter jobb. Vi fick lamnat in sisadar tre cv:n (skronan om att det ar latt att fa jobb har i london borde nu vara dod, det ar det inte!). Vi blev uttrakade ratt snabbt och tog bussen hem till Streatham, dar vi kopte toalettpapper och kakor pa "99 pence store". Pa tal om affarer maste vi bara tillagga att Lidl (ja, den finns dessvarre har med) inte bara har ett konstigt sortiment utan aven rude staff. Enligt dem funkade det inte att betala med VISA kort, sen nar kan man inte betala med VISA-kort i en mataffar!? Forsta och sista gangen vi besoker den affaren. Lloyds bank ar dock bra. Dit ska vi nasta torsdag for att fixa engelska konton, yey!

Eftersom vi faktiskt har en ratt sa stor saknad efter varat kara hemland, gick vi hem och lagade kottbullar, potatismos och graddsas. Det landade fint i magen, precis som kakpaket efter middagen. (Nej mamma, vi kommer inte komma hem som spaghettin, snarare kottbullar!)

Imorgon ska vi traffa varan hyresvard, Elena. Vi har annu inte betalat hyran eller depositionen. Dock inte varat fel, strul mellan varan flatmate och henne skapade helt enkelt kaos, som nu ar lost. Efter vi traffat henne ska vi aka till Croyden, och besoka en jobb-agency dar (som den flortiga intervjuaren tipsade oss om). Forhoppningsvis kanske dem har nagot trevligt att erbjuda. Pa kvallen blir det en fika med Anna Nyborg (friend of Sara) och efter det utgang med Ami, Klamas och Madde (Saras old friends) (Therese undrar forovrigt var hennes vanner haller hus..)

I veckan har vi aven fikat med Oliva (som ar Sara van as well) (halla, tirres kompisar - where are you!?). Hon ar hur som helst en kalaspingla, och vi har inplanerat bade vilda utgangar och secondhand-shopping med henne.

Sen vill vi aven tillagga att Vanessa, som vi bor med, ar en fantastisk extra-mamma. Pa sondag blir det engelska sondags dinner, spannande! Och igar fick vi oss en rejal middag, med gingercake och glass till efterratt, yummi!

Nu ska vi avrunda detta inlagg med att skriva: Bagels med creamcheese och lax is THE SHIT! 
Det var allt for now.
xoxo /s & t.

PS. Imorse vaknade Therese av att Sara, nast intill, skrek: THERESE, NAGON HAR SNOTT VARA GARDINER!! Fallet var inte sa, dem hade bara ramlat ner, ingen hade alltsa kommit in nar vi sovit och tatt dem... som Sara trodde. Men, det hade kunnat handa - i London kan allt handa. DS.
 
    


8 days in!

Nu har det gatt 8 dagar i London. Och vi har hunnit fixa boende, telefonkort samt bokat en intervju for NI-card som ar imorgon klockan 10, hall tummarna mot stjarnorna att allt kommer ga bra. Sa nu ar det bara jobb och engelskt konto kvar, sweet fancy moses! Men vagen hit har inte varit latt om det nu sa verkar. Fram och tillbaka genom hela London med tunga vaskor slappandes efter oss, spenderat en natt pa Linneas golv, cigg som kostar 80 spann och en javla massa buss-resande. Det tar pa krafterna, men samtidigt borjar vi komma igang och det kanns bra att vi har varandra. Engelskan flyter pa battre och battre, och vi lar oss nya uttryck som top-up, cloff, off-license dove-cover, fringe och jag har aven borjat missburka ordet massive som ni marker pa fejjan.

Nu skall vi snart hem for att ata frukost ch pa vagen kopa hem ett tvatt-stall som vi lovat Vanessa. Sen vet jag inte hur dagen ser ut forutom att vi ikvall forhoppningsvis skall ut med Ami, Madda och Klamas. Vilket ar gamla klass-kompisar till mig. Sen far vi val dela ut lite CV, det kanns tungt iallfall for min del!

Om 13 dagar kommer Daniel, det pirrar i magen <3

/ s.

New flat, new mood.

Idag, sondagen den 8:de Mars, flyttade vi in i varan nya lagenhet. Den ar faktiskt, utan att overdriva, helt fantastisk. Vi bor i ett gammalt victorianskt hus. Pa nedersta vaningen ar det en lagenhet dar tre svenska, 25ariga tjejer bor (har annu inte traffat dem). En trappa upp ar varan lagenhet. Dar ar ett kok, top-modernt, ett sovrum och ett badrum. Har bor Vanessa, vi har endast traffat henne nu ikvall, men vi ar redan fralsta. Hon kanns verkligen som en extra mamma, staller upp hela tiden, erbjuder sig tjanster och lanar ut saker (tex sin dator som vi sitter vid nu). Pa oversta vaingen ar varat rum, med eget badrum. Det ar stort, ljust och frascht! Vi har en franskbalkong, tre takfonster, varme i det kaklade badrummet (duschen har massagestrale, wow!) ,en 160 sang, en baddsoffa, en tv, flera byrarer och en garderob. Ja, det ar allt vi behover och lite till. Just nu sitter vi i varat kok, lite smatt lulliga pa den flarran rod vin vi kopte pa vag hem fram IKEA. Ja, vi ar utmattade efter fem dagar av bostads-sokande, och blir paverkade av denna lilla mangd alkohol. Men, nu ar vi hemma, vi har ett hem, och vi alskar det redan.

Imorgon har vi dock mycket att ta tag i. Vi ska ska soka "national insurance card" (som man maste ha for att fa jobba har i england), dela ut vara CV:n till lampilga arbetsplatser och eventuellt fixa engelska konton. Ja, precis som alla andra dagar ar det valdigt mycket att ta tag i. Men jamfort med igar, sa kan inget bli samre.

Vi lever som sagt, och ja - vi har det bra.
Forsta checken ar avklarad: boende.

For den som har missat det har vi aven skaffat oss engelska mobilnummer:
Sara: 07932879124
Therese: 07932879217
( +44 i borjan, - forsta nollan)

Idag har vi aven fatt prata med vara alskade, vilket kanns skont.
(Daniel, Amanda och Lisa + paron)

Och eftersom vi bor stort sa far den som vill,
mer an garna halsa pa oss.

/s & t.



cheers mate.

Vi lever, och det gar ratt sa bra. Forutom att det inte finns nagra a eller o pa tangentbordet.
Det var allt vi hade att saga.
Och att vi saknar er.
/s & t.

17 timmar kvar till avgång.

Jag känner stressen komma krypandes. Jag har en klump i magen och vet att Therése delar mina känslor. Nu är det ca 17 timmar kvar tills vi flyger, flyttar och startar ett nytt liv. Känns skönt att veta att käraste Martin kommer att köra oss till flygplatsen imorgon bitti, närmare bestämt klockan kvart över 8. Jag känner på mig att jag och Therése kommer sitta och lipa uppe i luften när vi sagt hejdå till Amanda och Daniel, som nämligen skall följa med till Säves flygplats. 

Ja, detta är bara helt crazy! 

/S.



att fira ett avsked.






igår var det avsked-middag och utgång som stod på schemat. alla glada vänner träffades på victoria, där vi åt en utsökt middag, drack x-antal drycker och applådera åt det mesta. vid tolv drog vi vidare till järntorget och stars n' bars. en del komplikationer uppstod på vägen (att komma ihåg: betala notan och hämta ut sitt kort i baren), men trots några tårar hit och rullväskor dit, avslutades det hela med leenden och dans.

och låt oss inte glömma ringen-skämtet, det var ju så fantastiskt kul. 

så, tack alla som var med och delade våran sista utekväll i göteborg. jag räknar med att alla är på en välkommen-tillbaka-fest när vi åter är här? deal. och till er som kommer hälsa på oss, vi lovar att det kommer bli festligt.

/t.

RSS 2.0