dålig uppdatering.nu

Det var verkligen verkligen alltför längesen vi uppdaterade oss på denna fina blogg. Jag kan knappt komma ihåg vad vi har gjort senast vi skrev. Vi har fått två flate-mates, Nils och Jens. Jag har varit på champagne-kväll at Bentley och kände mig som Carrie Bradshaw för en dag. Vi har festat på ett stall (ja, det är uteställe som är ett gammalt stall), sjukt coolt inrett! Jag har varit i Brighton med en arbetskompis, det var underbart vackert! Vill verkligen åka dit igen under sommaren och sola och bada givetvis! Dock har jag inte en bikini här, men det kan jag kanske ta med mig nära jag besöker Sverige om 1 vecka och 2 dagar, för 6 dagar, wiiie! Skall bli skönt att komma hem och bli bortskämd för några dagar. Klippa håret, umgås med vänner och familj. Träffa Daniel, som jag inte sett på 8 veckor, helt sjukt länge! 

Idag vaknade jag med värk i knät, som sagt, har jag problem med mina knän sedan lång tid tillbaka. Misstänker att det är en inflammation så idag har jag bara legat i sängen och vilat. Dock skall jag till jobbet om 40 minuter, för se hur det går för en haltandes servitris. Kanske skickar de hem mig, kanske inte! Känns inte alls bra att belasta det ytterligare, buhu, vill ha min mamma här nu som kan passa upp mig med massage och god mat. 

Ja, idag skall man betala hyran, gött att man inte har pengar till det! Det är inte lätt att leva i en dyr stad som tonåring. Ops, är ju faktiskt inte en tonåring längre, åldernojja.nu! Och nu kom jag och tänka på att Thérese fyller år nästa söndag, försöker få ledigt på lördag, håller tummarna mot stjärnorna att det går. Då blir det fezt! 

Ja, nu skall jag ner och socialisera mig med Nils som kom hem från sin första arbets-dag! 

/ s.

Kommentarer
Postat av: Samuel

Sv: ohja! Jodå det är lungt. Hoppas allt är fint med er. Får ta någon bers när ni kommer hem till Gbg igen! Peace

2009-05-09 @ 09:43:01
URL: http://gohappyfeellucky.blogg.se/
Postat av: Samuel

Sounds good mate!

2009-05-10 @ 15:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0